• Lista przedmiotów

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

brak danych
    • Kontakty

• Szkoła Podstawowa w Słupi
      • Słupia 144 96- 128 Słupia Poland
      • Szkoła Podstawowa w Słupi – administrator Państwa danych osobowych, dane kontaktowe Szkoły i naszego inspektora ochrony danych osobowych. Administratorem Państwa danych osobowych jest Szkoła Podstawowa w Słupi Słupia 144 96-128 Słupia strona: http://zsoslupia.edupage.org Możecie Państwo skontaktować się z inspektorem ochrony danych osobowych pisząc – najlepiej z dopiskiem „Inspektor danych osobowych" – na adres pocztowy szkoły: szkolaslupia@wp.pl lub adres elektroniczny: iod@bodo24.pl. Możecie też Państwo skorzystać z numeru telefonu: (46) 831-55-90.
    • Logowanie